Пт, 2024-03-29, 07:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:44
За добу окупанти 25 разів відкривали вогонь по позиціях ВСУ. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Минулої доби російсько-окупаційні війська 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 6.00.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 14 обстрілів. Порушуючи "режим тиші", противник відкривав вогонь в районах Талаківки, Мар’їнки та Богданівки з кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї, а по Широкиному і Водяному - з мінометів калібру 120 мм та ствольної артилерії калібру 122 мм.

На Луганському напрямку окупанти 10 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Збройні провокації відбулись в районах Новоолександрівки та Станиці Луганської. Окрім стрілецької зброї та гранатометів, тут бойовики застосували снайперський вогонь. Українські позиції в Новозванівці зазнали ворожих обстрілів зі ствольної артилерії 152 калібру.

На Донецькому напрямку зафіксовано 1 обстріл. В Авдіївці противник застосував кулемети, гранатомети, стрілецьку зброю. На цій ділянці бойовики вели вогонь з мінометів калібрів 82 мм та 120 мм.

У зоні проведення АТО на сході України за минулу добу загиблих серед українських військових немає, але поранень зазнали семеро військових, двоє контужені, повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 722 | Додав: adminA | Теги: окупанти, позиції ВСУ, Вогонь, 25 разів, Доба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]