Чт, 2024-03-28, 12:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:39
За добу окупанти 36 раз обстріляли позиції ВСУ, загинув мирний мешканець. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Минулої доби на Донбасі окупаційні війська 36 разів обстріляли позиції Збройних сил України, переважно - на Маріупольському напрямку. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Нехтуючи Мінськими домовленостями, російсько-окупаційний контингент обстріляв з мінометів Красногорівку та Водяне. З гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по Павлополю, Новотроїцькому, Мар’їнці та Старогнатівці. Крім іншого озброєння, по Новомихайлівці та Лебединському застосовано озброєння БМП. По Гнутовому працював ворожий снайпер", - зазначається у повідомленні.

На Луганському напрямку Станицю Луганську, Сизе та Новозванівку терористи обстріляли з мінометів і гранатометів різних систем. Новоолександрівку – з озброєння БТР, а Старий Айдар – зі стрілецької зброї. По Новозванівці вогонь вела самохідна артилерійська установка.

На Донецькому напрямку – з мінометів обстріляли Авдіївку, Луганське та Троїцьке, додали у штабі.

На Донеччині від обстрілу бойовиків загинув мирний мешканець

На Донеччині у Ясинуватському районі внаслідок артобстрілу бойовиків загинув мирний мешканець. Про це 12 листопада повідомили в облуправлінні Нацполіції.

За даними НП, загиблий - 1961 року народження, мешканець пгт Новгородське, був охоронцем підприємства у н.п. Тоненьке.

Обстріл селища розпочався близько 23:00, на території агрофірми під час обстрілу розірвалося понад 35 снарядів, зазначили у поліції.

"На місці події працює поліція, попередня правова кваліфікація – ч. 3 ст. 258 (Терористичний акт) КК України", - йдеться у повідомленні.

Терористи близько двох годин вели вогонь на напрямку контрольного посту "Мар’їнка" - ДПСУ

Вчора на Донеччині терористи близько двох годин вели вогонь на напрямку контрольного посту прикордонників "Мар’їнка", що поряд з однойменним контрольним пунктом в`їзду-виїзду.

Як повідомляє Державна прикордонна служба України, обстріл бойовики почали після 21.00 з боку н.п. Олександрівка, що знаходиться на неконтрольованій території. Найманці використовували великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

Пропускні операції на той час на даному дорожньому коридорі уже не здійснювалися, тому ніхто з цивільних громадян не постраждав. Також немає постраждалих і серед прикордонників.

Зазначимо, 11 листопада з опівночі і до 18 години бойовики практично всі обстріли зосередили на Маріупольському напрямку на Донбасі. "Нехтуючи Мінськими домовленостями російсько-окупаційний контингент вів вогонь з мінометів по Красногорівці та Водяному. З гранатометів та стрілецької зброї по Павлополю, Новотроїцькому та Старогнатівці", - розповіли у штабі.

Окрім іншого озброєння по Новомихайлівці вогонь вела БМП противника.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 782 | Додав: adminA | Теги: 36 раз обстріл, окупанти, позиції ВСУ, Доба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]