Пт, 2024-04-19, 02:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:06
За добу терористи 67 разів обстріляли позиції сил АТО. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Російсько-терористичні війська після опівночі і до 6 ранку 21 серпня дещо збільшили збройні провокації у зоні проведення антитерористичної операції (АТО). Так, близько опівночі двічі з артилерії калібру 152 міліметри найманці вели вогонь по українським позиціям у селищі Прохорівка. А майже о 4 ранку, артилерія цього ж калібру била по Старогнатівці, Лебединському та Богданівці.

Про це у п'ятницю 12 серпня повідомили у прес-центрі АТО на сторінці у соцмережі Facebook.

Загалом упродовж вчорашнього вечора та наприкінці доби, ситуація в зоні АТО залишалася стабільною, зазначили у штабі.

Бойовики в основному проявляли себе поблизу Донецька. Так, близько 20 години, "бойовики з мінометів калібрів 82 і 120 міліметрів обстріляли наші позиції в Пісках. З 21 і до 22 години найманці вели вогонь зі 120-міліметрових мінометів, гранатометів і стрілецької зброї по опорному пункту сил АТО в Красногорівці. А близько 22 години, по українських військових у населених пунктах Троїцьке, Новобахмутівка, Авдіївка працювала 122-міліметрова артилерія ворога".

"Поблизу Маріуполя, о 21.35 та майже опівночі, по наших позиціях у Старогнатівці била артилерія калібру 152 міліметри. А о пів на 11 ночі окупанти зі 120-міліметрових мінометів, та 152-міліметрової артилерії обстрілювали Богданівку", - йдеться у повідомленні.

На Артемівському напрямку, о 21.35 зі сторони Калиново, 152-міліметрова артилерія бойовиків била по українським підрозділам у населених пунктах Розівка та Дружба.

На Луганському напрямку, з 11 години дня і до опівночі обстрілів не було.

"Загалом, за минулу добу – 20 серпня, бандформування 67 разів порушили режим припинення вогню. З них 51 обстріл, зафіксовано саме поблизу Донецька", - передали у прес-центрі.

Як повідомлялося раніше, за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі четверо військовослужбовців Збройних сил України загинули, ще 14 отримали поранення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 866 | Додав: adminA | Теги: сили АТО, обстріл, терористи 67 раз, Доба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]