Пт, 2024-03-29, 09:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:00
За добу у Сирії загинули 25 осіб
Інші останні Новини світу

До 25 зросла кількість загиблих в суботу, 3 грудня, в Сирії в зіткненнях між армійськими підрозділами і загонами військових, що перейшли на сторону опозиції, повідомляє радiо "Свобода".

Раніше сьогодні повідомлялося об 15 загиблих.

Найбільш криваві зіткнення, за даними правозахисників, відбулися на північному заході країни, в провінції Ідліб. Серед загиблих - військовослужбовці і мирні жителі. Підтвердити інформацію даними з інших джерел неможливо.

Власті Сирії сьогодні піддали критиці резолюцію Ради ООН з прав людини, яку ухвалила напередодні, назвавши її "несправедливою". У резолюції Дамаск підданий різкій критиці за репресії проти опозиції. Вивченням ситуації в Сирії займеться спеціальний доповідач.

Згідно з останніми даними ООН, за вісім місяців антиурядових виступів в Сирії з вимогою відставки президента Башара Асада були вбиті понад 4-х тисячі осіб.

У п'ятницю, 2 грудня, Рада ООН з прав людини ухвалив резолюцію, що різко засуджує Дамаск за репресії стосовно демонстрантів. Рада проголосувала за призначення спеціального доповідача по Сирії, який займеться вивченням ситуації у цій країні.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1035 | Додав: adminA | Теги: Сирія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]