Чт, 2024-03-28, 23:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:56
За мотивами "Зоряних воєн" "Азов" зняв ролик про "планету Донбас". ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

Полк "Азов" презентував ролик про "планету Донбас" за мотивами культового фільму "Зоряні війни".

Як повідомляє прес-служба полку, на відео показано таємну космічну зброю "азовських джедаїв", яка складається з лазерів, бластерів і світлових мечів.

"Підла сусідня галактика за допомогою бойових машин і п'яних солдатів захопила частину галактики України, планету Донбас, позбавивши її можливості нормально функціонувати. Тоді всі герої Star Wars вступили до полку "Азов", щоб разом відстояти галактику Україна", - йдеться у відео.

Раніше повідомлялося, що фантастичний фільм "Зоряні війни: Пробудження сили" побив рекорд за касовими зборами за перші прокатні вихідні.

"Зоряні війни: Пробудження сили" вийшов у світовий прокат 17 грудня. Він став першим епізодом епопеї, знятим після покупки прав на неї компанією Disney. До цього нові епізоди "Зоряних воєн" не з'являлися на екранах десять років.

Наступний фільм вийде на екрани у 2017 році, третій - у 2019-му. Режисером восьмого епізоду, який поки що не отримав назви, призначений Райан Джонсон.  

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 705 | Додав: adminA | Теги: Азов, планета Донбас, ролик, мотиви Зоряних воєн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]