Вт, 2024-04-23, 11:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:48
За ніч бойовики майже 50 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За ніч бойовики майже 50 раз відкривали вогонь по позиціях сил ЗСУ, повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Був зафіксований вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї.

"Застосувавши автоматичний станковий кулемет, бандити намагалися прицілити українських бійців в Широкиному", - повідомляють в штабі.

Також бойовики відкривали неприцільний вогонь в районі Луганського, Зайцевого, Майорського, Світлодарська та Миронівського на Артемівському напрямку.

Обстрілювали Донецький напрямок - біля Авдіївки, Пісків, Опитного, Мар'їнки, Новгородського, а в районі Красногорівки застосували зенітну установку і зробили п'ять ударів з 82-мм кулемета. У тому ж місці позиції Збройних сил України обстріляв снайпер.

Раніше міністр закордонних справ України Павло Клімкін звернувся з повторним закликом до Ради Безпеки ООН прийняти рішення про створення місії з підтримання миру на окупованих територіях України. Така місія, або ж розширення Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, за його словами, дозволить забезпечити виконання відразу кількох аспектів, погоджених у Мінську.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 799 | Додав: adminA | Теги: сили АТО, 50 раз, Вогонь, бойовики, ніч | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]