Пт, 2024-04-19, 07:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:43
За ніч "режим припинення вогню" був порушений терористами 14 разів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За ніч терористи 14 разів порушили "режим припинення вогню". Наші військові "на провокації не піддаються", повідомили в прес-центрі АТО.

"Бойовики продовжують здійснювати обстріли позицій українських військових на передньому краї, в тому числі з важкого озброєння. З гранатомета терористи обстріляли новий термінал донецького аеропорту, а з озброєння танка - населений пункт Піски поблизу нього. З зенітної установки була обстріляна Мар'їнка, а зі стрілецької зброї - блок-пост на перехресті доріг неподалік Гірського", - йдеться в повідомленні.

Під мінометні обстріли потрапили околиці майорська та Ленінського і двічі - населений пункт Кряківка.

"З артилерійських систем бойовики вели вогонь по населених пунктах Дослідне, Орлово-Іванівка, Піски, Березове, в районах Сокільники і Щастя", - повідомили в прес-центрі.

У штабі АТО відзначили, що наші військові на провокації не піддаються і відкривають вогонь тільки в разі безпосередньої загрози їх життю.

Нагадаємо, 9 січня неподалік від Станиці Луганської, в результаті бойового зіткнення загинули двоє бійців Національної гвардії і вісім військовослужбовців отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Раніше від "провокаційних обстрілів" за добу загинули 4 українських військовослужбовців, 8 отримали поранення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 805 | Додав: adminA | Теги: терористами 14 разів. ВІДЕО, режим припинення вогню, ніч | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]