Чт, 2024-04-25, 18:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:19
За помилки на користь "Шахтаря" Колліна відсторонив арбітра від обслуговування матчів УПЛ
Інші останні Спортивні новини
Куратор українських арбітрів П'єрлуїджі Колліна, як з'ясувалося, відсторонив від арбітражу матчів української Прем'єр-ліги Юрія Мосейчука. Арбітра не залучають до обслуговування матчів ось вже 6 турів. Причина - грубі помилки, допущені суддею на користь "Шахтаря" в матчі 3-го туру проти "Чорноморця".

Матч "Шахтар" - "Чорноморець", нагадаємо, завершився з рахунком 1:0.

"Ви, я думаю, самі бачили по телевізору, що сталося. Його відсторонено за серйозну помилку, щоб інші арбітри їх не вчиняли. Але він дуже хороший арбітр і проводив матчі на високому рівні. Він скоро повернеться до арбітражу", - цитує Колліну "Чемпионат.com".

Нагадаємо, що в матчі "Шахтар" - "Чорноморець" Мосейчук не призначив пенальті за потрапляння м'яча в руку півзахисникові "Шахтаря" Тарасу Степаненку, не покарав карткою нападника "гірників" Луїса Адріано за грубий фол на Рінарі Валєєві в центрі поля, а також не зафіксував порушення правил, з якого почалася гольова атака донецької команди.

В останніх турах УПЛ у ворота "Шахтаря" судді поставили два пенальті. До цього у ворота "Гірників" 11-метровий ставився три роки тому.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 879 | Додав: adminA | Теги: арбітра, помилки, Колліна, користь Шахтаря, матчів УПЛ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]