Пт, 2024-04-19, 17:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:45
За популярністю серед уболівальників "Динамо" випередило "Шахтар" і "Металіст"
Інші останні Спортивні новини
Згідно з результатами останнього дослідження Соціологічної групи Рейтинг, серед українських футбольних клубів найбільш популярними є київське "Динамо" (39%) та донецький "Шахтар" (25%). Менш популярні "Металіст" (6%), "Дніпро" (3%), "Карпати" (3%) і "Чорноморець" (3%).

У "Динамо" найбільше вболівальників на Півночі, в Центрі та на Заході країни. У "Шахтаря" практично немає конкурентів на Донбасі, при цьому клуб ділить першість з "Динамо" на Півдні.

Найпопулярнішим клубом на Сході є харківський "Металіст", який дещо випереджає "Шахтар", "Дніпро" і "Динамо".

Цікаво, що близько 40% опитаних вважають себе футбольними вболівальниками, у тому числі 9% вважають себе фанатами футболу, 9% - активними вболівальниками, ще 22% - вважають себе вболівальниками, але не активними. Разом з тим, майже 60% - не захоплюються футболом.

Активними вболівальниками залишаються молодь і чоловіки. Майже третина чоловіків активно цікавляться футболом, серед жінок таких втричі менше (лише кожен десятий). При цьому тільки близько 40% чоловіків взагалі не цікавляться футболом, тоді як серед жінок таких більше 70%.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 832 | Додав: adminA | Теги: динамо, уболівальників, популярністю, Шахтар і Металіст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]