Чт, 2024-03-28, 13:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:39
За проїзд у трамваї у Львові можна буде розрахуватися карткою MasterCard
Інші останні Новини з регіонів України

Незабаром у львівському трамваї можна буде розраховуватися за проїзд безконтактними платіжними картками MasterCard.

Про це йдеться у прес-релізі "Ощадбанку".

"Компанія MasterCard, Ощадбанк та Львівська міська рада зробили перший крок до впровадження е-квитка у Львові - підписали Меморандум про тристоронню співпрацю. У рамках партнерства оновлену Картку львів’янина буде випущено із безконтактною технологією MasterCard, а на 2 лініях львівського трамвая - встановлено термінали для прийому безконтактних розрахунків", - йдеться у повідомленні.

Як наголошується, завдяки цьому держателі безконтактних карток MasterCard і власники Картки львів’янина зможуть розраховуватись швидше, зручніше і безпечніше, ніж звичайною карткою. А безконтактна картка учасника АТО даватиме можливість користуватись електротранспортом безкоштовно.

"Безконтактно оплатити проїзд буде просто: достатньо піднести безконтактну картку MasterCard до терміналу, розташованого на поручні. Суму, що відповідає вартості проїзду, буде автоматично знято з рахунку без жодних додаткових комісій. Оплату підтвердять звуковий і світловий сигнали", - зазначається у прес-релізі.

"Ощадбанк разом із MasterCard успішно реалізував цей проект у Києві: заплатити за проїзд безконтактною карткою можна у метрополітені, фунікулері та швидкісному трамваї. Можемо констатувати - послуга зручна та популярна", - наголошує Андрій Пишний, голова АТ "Ощадбанк".

"Україна стала на шлях масштабних змін і активного розвитку. У MasterCard ми бачимо свою місію в тому, щоб, розвиваючи прозорі безготівкові розрахунки в соціальній сфері, підтримувати нашу країну на цьому шляху", - зазначає Сергій Францишко, віце-президент з розвитку бізнесу представництва MasterCard Europe в Україні.

За його словами, підписання меморандуму про співпрацю з ЛМР та запуск безконтактних розрахунків у трамваї - великий крок у цьому напрямку.

"Ми дуже раді, що тепер і мешканці Львова зможуть сплачувати за проїзд у найбільш сучасний та зручний спосіб - своїми безконтактними банківськими картками MasterCard", - сказав він.

MasterCard - це міжнародна компанія, що спеціалізується на платіжних рішеннях і технологіях.

Компанія управляє найшвидшою в світі платіжною мережею, що об'єднує споживачів, фінансові установи, торговельні підприємства, державні організації та представників приватного сектору в більш ніж 210 країнах і територіях.

Нагадаємо, у червні на 17 станціях київського метро було запроваджено додаткову систему сплати за проїзд – за допомогою безконтактної банківської картки MasterCard (із системою PayPass), без потреби купувати жетон чи проїзний квиток.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 892 | Додав: adminA | Теги: картка MasterCard, проїзд, трамвай, Львів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]