Сб, 2024-04-20, 11:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:42
За рахунок витрат на науку уряд збільшив витрати на лікування нардепів та чиновників
Інші останні Економічні новини

Кабінет міністрів України збільшив обсяг видатків у 2011 році на лікування народних депутатів і керівного складу органів державної влади, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Про це йдеться в розпорядженні уряду №1196-р від 28 листопада.

Цим документом уряд здійснив перерозподіл видатків у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Державному управлінню справами на поточний рік у загальному фонді держбюджету.

Зокрема, на 3,9 млн грн збільшено видатки на стаціонарне медобслуговування народних депутатів і керівного складу органів держвлади (у держбюджеті-2011 уже передбачено на ці цілі 192 млн грн) і на 6,2 млн грн збільшено видатки для них на амбулаторне обслуговування в поліклініках (у держбюджеті-2011 передбачено 105 млн грн).

Крім цього, збільшено на суму 6,1 млн грн видатків на обслуговування діяльності президента України, його Адміністрації та інших держорганів (у держбюджеті-2011 передбачено 106 млн грн), на 1,7 млн грн збільшено фінансування збереження природно-заповідного фонду в національних природних парках, заповідниках і забезпечення утримання резиденції (передбачено - 41,7 млн грн).

Водночас уряд зменшив видатки на виплату держпремій на суму 800 тис грн, на надання науково-медичної та консультативної підтримки розвитку місцевого самоврядування - на 661 тис грн, на підготовку наукових кадрів з питань стратегічних проблем внутрішньої та зовнішньої політики - на 324 тис грн.

Нагадаємо, в жовтні голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що в проекті бюджету на 2012 рік закладено підвищення всіх соціальних виплат.

А Володимир Литвин, коментуючи інформацію про видатки на ремонти у Верховній Раді, повідомив, що фінансування Ради зменшено на 100 мільйонів гривень.

Також раніше повідомлялося, що у 2012 році на свій відпочинок і лікування влада надала вчетверо більше грошей, ніж ветеранам.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1181 | Додав: adminA | Теги: уряд збільшив витрати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]