Вт, 2024-04-23, 10:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:06
За різними даними опозиції в сутичках в Сирії загинули від 80 до 130 осіб
Інші останні Новини світу

Щонайменше, 80 осіб були вбиті в суботу, 7 квітня, військовими в різних регіонах Сирії, повідомили представники сирійської наглядової ради з прав людини, що базується у Великобританії, передає Інтерфакс.

У той же час, за даними Бі-Бі-Сі з посиланням на опозиційних активістів, в Сирії в результаті відновлення бойових дій загинули 130 осіб.

За їх твердженням, серед жертв - 52 мирних жителя. З них 40 осіб було вбито в результаті артилерійського обстрілу урядових військ населеного пункту Латманех в центральній провінції Хама.

Представники сирійських опозиційних комітетів раніше повідомили, що військові оточили Латманех і відкрили по його жителям і будівлям безладну стрілянину з артилерійських знарядь. В результаті було зруйновано безліч будинків, в яких знаходилися люди. Обстріл тривав упродовж двох годин. Потім, стверджує опозиція, солдати увійшли в Латманех і стріляли по всіх, хто їм траплявся на очі.

Крім того, за даними опозиції, кілька осіб були вбиті в місті Тибет аль-Імам в Хамі, в провінції Ідліб на північно-заході країни, а також в околицях міста Алеппо, на півночі Сирії. Щонайменше, 17 сирійців загинули в місті Хомс на заході країни.

Нагадаємо, що з початку антиурядових виступів в березні 2011 року в Сирії загинуло понад 9 тисяч людей.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1008 | Додав: adminA | Теги: 130 осіб, сутичках, загинули, Сирії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]