Пт, 2024-03-29, 12:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:21
За розгром стадіону "Ворскли" гроші "Металіст" стягне зі своїх ультрас
Інші останні Спортивні новини
Після того, як ультрас харківського "Металіста" розгромили сектор для гостей на полтавському стадіоні під час матчу проти "Ворскли", клуб вирішив не організовувати виїзд уболівальників на матч з донецьким "Металургом". Паралельно "Металіст" збирається притягнути до відповідальності своїх фанатів і стягнути з них суму за заподіяний стадіону збиток.

"Керівництво футбольного клубу "Металіст" висловлює невдоволення і стурбованість поведінкою групи уболівальників на гостьовому секторі під час виїзного матчу з полтавською "Ворсклою". Ці протиправні дії не тільки негативно впливають на імідж клубу, а й не можуть залишатися безкарними", - свідчить заява, опублікована на офіційному сайті "Металіста".

"Зі свого боку клуб, в якості реакції на ряд протиправних дій і провокацій з боку групи фанатів, скасовує виїзд вболівальників на матч 16-го туру з донецьким "Металургом". Списки вболівальників приймаючій стороні від нашого клубу подаватися не будуть, а значить, згідно з регламентом змагань, гостьовий сектор залишиться порожнім. Ми переконливо просимо уболівальників не добиратися до Донецька самостійно, так як можливості придбати квитки на гостьовий сектор не буде".

"Футбольний клуб "Металіст" звертається до вболівальників і вимагає розібратися в причинах події всередині фанатського колективу. У свою чергу клуб проведе власне розслідування, всі порушники будуть ідентифіковані і притягнуті до відповідальності, передбаченої законодавством України. Також клуб в судовому порядку домагатиметься відшкодування з даних осіб суми штрафу, який буде накладений на ФК "Металіст" дисциплінарними органами ФФУ".

Нагадаємо, під час вчорашнього матчу в Полтаві на гостьовому секторі було виламано більше 300 пластикових крісел, які були спалені або викинуті на бігові доріжки. Весь збиток, заподіяний стадіону, після узгодження кошторису компенсує харківський клуб.

За словами генерального директора "Ворскли" Дмитра Яворського подібна поведінка харківських уболівальників є регулярною.

"Кожного разу, коли приїжджає "Металіст" на стадіон "Ворскли", у нас в середньому 250 сидінь пошкоджується. Цього разу рекорд побитий - 310! Ми склали акт, виставили їм рахунок. Вони нам компенсують".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 826 | Додав: adminA | Теги: своїх ультрас, гроші, розгром стадіону Ворскли, Металіст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]