Чт, 2024-03-28, 12:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:22
За шість годин у Львові випала третина місячної норми опадів
Інші останні Новини з регіонів України

У Львові в другій половині дня неділі 21 травня випало 30% від місячної норми опадів. Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

"За даними Львівського гідрометцентру, у Львові за шість годин випало 23 мм опадів, що становить майже третину від місячної норми за травень", - наголошується в повідомленні.

Через недільну негоду у Львові комунальні служби відучора працюють в посиленому режимі над ліквідацією наслідків на найбільш проблемних ділянках: техніку і працівників залучають до розчищення проїзду доріг, ліквідації підтоплень підвальних приміщень, затоплень дворів і затікання дахів.

"Зараз працівники комунальних підприємств, шляхово-ремонтних підприємств усувають наслідки негоди, в тому числі розчищають території від побутового сміття, який водою було змито зі сміттєвих майданчиків", - зазначили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

Через негоду у Львівській області в неділю, 21 травня, було знеструмлено 38 населених пунктів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 662 | Додав: adminA | Теги: третина місячної норми опадів, шість годин, Львів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]