Чт, 2024-03-28, 11:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:36
За те, щоб стати "тушкою", "ударівцю" пропонували 5 мільйонів доларів
Інші останні Політичні новини
Новообраний депутат від УДАРу по округу №144 Сергій Каплін заявив, що за входження до владної більшості йому пропонували $5 мільйонів. Про це він розповів в коментарі газеті "Україна молода".

Відповідаючи на уточнююче питання про обставини, за яких відбувалася ця пропозиція, він зазначив: "Це був телефонний дзвінок. Співрозмовник запитав, чи готовий я до зміни політичної партії й, відповідно, фракції у Верховній Раді".

"На моє зустрічне запитання, кого він представляє, відповідь була такою: мовляв, конкретну політичну силу назвати не можу, але це буде "провладна команда". Назва Партії регіонів у розмові не фігурувала", - розповів Каплін.

"Моя згода оцінювалася сумою від п’яти мільйонів доларів. При цьому як доважок пропонувалося ще й працевлаштувати в органи державної влади тих людей, яких назву", - додав він.

"Та я не для того перед виборами ходив по дворах, бачив сльози доведених до злиднів і відчаю людей, щоб продавати їхні голоси і їхні надії", - обурився Каплін.

Він також зазначив, що дзвінок був з прихованого номеру.

Раніше лідер партії "УДАР" Віталій Кличко висловив думку, що практика "тушок" буде продовжуватися в парламенті. Водночас він запевнив, що зробить усе для того, щоб у жодному разі від його партії "тушок" не було.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 942 | Додав: adminA | Теги: 5 мільйонів доларів, Ударівцю, тушкою | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]