Пт, 2024-04-19, 21:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:14
За уболівальників-расистів "Карпати" покарали
Інші останні Спортивні новини

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України покарав "Карпати" за расистські вигуки вболівальників львівського клубу. Про це повідомляє football24.ua.

"Карпати" покарані грошовим штрафом, а також закриттям фанатського сектора на один матч. Якщо ж ситуація повториться, то ФФУ закриє для всіх вболівальників вхід на трибуни на наступний домашній матч львів'ян", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, фан-сектор "Карпат" під час матчу 19-го туру проти "Дніпра" дозволив собі вигуки расистського характеру на адресу нігерійського нападника Габріеля Окечукву. Зокрема, фанати називали нігерійця "мавпою".

Раніше генеральний директор "Карпат" Юрій Дячук-Ставицький вигуки на адресу Окечукву назвав спланованою акцією проти клубу.

"Такі вигуки дозволили собі не вболівальники, а всього лише пару ідіотів, які були на трибунах на матчі з "Дніпром". Впевнений на 100%, що це була спланована акція, в якій брали участь кілька осіб. Пролунали вигуки, які були записані на камеру, а потім відео розтиражували в інтернеті та серед журналістів", - заявляв він.

Додамо, в листопаді 2015 року УЄФА покарало за расизм київське "Динамо".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 790 | Додав: adminA | Теги: уболівальникив-расисти, Карпати, покарання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]