Пт, 2024-03-29, 02:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:16
За версією журналу Forbes, найбільш переплачуваним актором Голлівуда став Едді Мерфі
Інші останні Новини світу
Американський журнал Forbes опублікував у вівторок, 4 грудня, щорічний список "найбільш переплачуваних" акторів Голлівуда. Перше місце в рейтингу посідає Едді Мерфі. З кожного долара, сплаченого йому за участь у фільмах в останні три роки, кіностудії отримали дуже невеликий прибуток - лише 2,30 долара, пише ИТАР-ТАСС.

"Останнім часом кар'єра Мерфі зазнає краху. Його фільми "Уяви собі", "Тисяча слів" і "Знайомтеся: Дейв" у прокаті провалилися. А минулорічна картина "Як вкрасти хмарочос", що обійшлася в 75 млн доларів, змогла зібрати в прокаті тільки 153 млн доларів", - йдеться в повідомленні журналу.

На другому місці в рейтингу перебуває Кетрін Хейгл. Останній фільм з її участю - "Дуже небезпечна штучка" навіть не окупив витрат на його виробництво. При бюджеті в 40 млн доларів він зібрав у прокаті лише 37 млн. Хейгл приносить студіям всього 3,40 долара з кожного виплачуваного їй долара.

Замикає "трійку" лідерів Різ Уїзерспун з результатом в 3,90 долара. Видання зазначає, що вона є однією з найпопулярніших актрис Голлівуда, однак радить їй ретельніше добирати ролі. Так, фільм "Як знати..." за участю Уїзерспун зібрав тільки 49 млн доларів при бюджеті в 120 млн доларів, що зробило його однією з найбільших кінематографічних невдач 2010 року.

Четверту сходинку рейтингу посідає Сандра Баллок (5 доларів). Вона знялася в одному з найбільш касових фільмів 2009 року - "Невидимий бік". Проте дві інші картини з її участю - "Все про Стіва" і "Моторошно голосно і захмарно близько" в прокаті провалилися.

Замикає "п'ятірку" найбільш переплачуваних акторів Джек Блек (5,20 долара) завдяки провалу у кінотеатрах торішньої комедії "Великий рік".

У першу "десятку" акторів, заробітки яких не відповідають касовим зборам, потрапили також Ніколас Кейдж, Адам Сендлер, Дензел Вашингтон, Бен Стіллер і Сара Джесіка Паркер. Прикметно, що Дрю Беррімор, яка посідала торік перший рядок рейтингу, в десятці "лідерів" нинішнього списку не виявилося.

Раніше журнал Forbes опублікував рейтинг найбільш "вигідних" акторів. Зазвичай подібні зірки обходяться студіям недешево, але вкладені в них кошти окупаються з лишком. Шанс опинитися в списку є тільки у тих акторів, які зіграли помітні ролі, як мінімум, в трьох фільмах за останні 5 років. Рейтинг очолила зірка "Сутінкової саги" Крістен Стюарт. Експерти Forbes підрахували, що кожен долар, витрачений на Крістен, приносить близько 55 доларів прибутку.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1011 | Додав: adminA | Теги: Едді Мерфі, Голлівуда, Forbes, переплачуваним | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]