Ср, 2024-04-24, 09:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:00
За виборами у Дніпропетровську будуть спостерігати 700 віртуальних бомжів
Інші останні Політичні новини
У списки виборців на виборчій дільниці №121326 виборчого округу №25, що на території Червоногвардійського району Дніпропетровська, внесено 700 бездомних.

У список занесені 700 виборців, які мешкають за адресою: вулиця Свердлова, 56, по якому розташований Дніпропетровський міський центр соціальної допомоги з притулком на 20 ліжок. Причому в списках на цій ділянці серед передбачуваних бездомних, що нібито знаходяться в центрі соцдопомоги, виявили осіб, які насправді не бездомні, а мешкають у власному житлі за іншими адресами, повідомляє громадянська мережа "ОПОРА".

Члени комісії, які чергували на дільниці, пояснили, що цей будинок вперше віднесено на дільницю: "Звідки взялася така кругла цифра - 700 - ніхто не знає, в такому вигляді списки прийшли до нас з держреєстру", - цитує їх громадянська мережа.

14 жовтня повідомлялося, що у Тернопільській області до складу дільничних виборчкомів включили немічних інвалідів і померлих. В 165-му окрузі (Зборів) у списках дільничних комісій навіть невеликого Підгаєцького району значиться більше сотні немічних людей - прикутих до ліжка, інвалідів, є навіть небіжчики 1904 року народження - представлених від маловідомих партій: Слов'янської, Партії пенсіонерів тощо.

Зазначимо, що тільки на етапі підготовки виборів спостерігачам за виборчим процесом в Україні складно не помітити такі численні порушення правил виборчої кампанії, як підкуп, використання адміністративного ресурсу, чорний PR, участь у виборах технічних партій і кандидатів, маніпуляції зі складом виборчих комісій.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 893 | Додав: adminA | Теги: 700 віртуальних бомжів, Дніпропетровську | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]