Чт, 2024-03-28, 17:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:56
За відставку Рибака опозиція зібрала 152 підписи. Кличко не підписався
Інші останні Політичні новини
Опозиція зібрала 152 підписи під вимогою розпочати процедуру відставки голови Верховної Ради України Володимира Рибака. Зокрема, народний депутат від фракції "УДАР" Віталій Ковальчук продемонстрував журналістам підписні листи, в яких міститься 152 підписи, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У вас є можливість особисто переконатися, що всі підписи оригінальні", - сказав Ковальчук, перегортаючи сторінки з підписами.

Підписи були зібрані під час нинішнього зібрання опозиції. За інформацією заступника голови парламенту Руслана Кошулинського, на зборах зареєструвалося 158 народних депутатів.

Як відомо, для початку процедури відставки голови ВР потрібно 150 підписів народних депутатів.

А ось підпису Віталія Кличка за відставку спікера Верховної Ради Володимира Рибака немає. Такий висновок можна було зробити з пояснень заступника голови фракції "УДАР" Ковальчука журналістам. Відсутність лідера фракції "УДАР" на зборах опозиціонерів Ковальчук пояснив хворобою. Відповідаючи на запитання, чи буде Кличко підписуватися під вимогою про відставку спікера Володимира Рибака, Ковальчук зазначив, що Віталій Кличко в даний час хворий, і було прийнято рішення збирати підписи лише тих депутатів, які фізично брали участь у зборах.

"Вже не буде ні в апарату, ні в голови Верховної Ради будь-яких підстав, щоб сумніватися в тому, хто підписав або не підписав", - сказав Ковальчук.

Нагадаємо, 30 січня фракція "УДАР" подала письмове звернення до Верховної Ради щодо ініціювання питання про відкликання Володимира Рибака з посади голови Верховної Ради.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1122 | Додав: adminA | Теги: відставку Рибака 152 підписи, опозиція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]