Пт, 2024-04-19, 15:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:41
Заблукалих в горах Північної Осетії українських туристів знайшли рятувальники
Інші останні Туристичні новини

У Цейській ущелині Північної Осетії знайдена туристична група з України, повідомила керівник прес-служби ГУ МНС по регіону Юлія Старченко.

"Туристи знайдені в хатині, куди вони самостійно спустилися після того як перечекали негоду в горах", - сказала Старченко агентству Інтерфакс-Україна.

Вона зазначила, що за час перебування групи в високогір'ї у них розрядилися акумулятори стільникових телефонів, і тому вони не могли вийти на зв'язок.

"Рятувальники Цейського рятувального загону зустріли їх. Всі живі-здорові. Тепер їх супроводжуватимуть до табору", - сказала вона.

Як повідомлялося, в суботу, 30 червня, в Цейській ущелині Північної Осетії почали пошук зниклої кілька днів тому групи туристів з України. Пошук був ускладнений погодними умовами.

Група з шести українських альпіністів слідувала за маршрутом Цейський - Верхня Уілпата по Південному гребеню. Останній раз SMS-повідомлення від них надійшло 26 червня: "Знаходимося під верхнім ребром".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 907 | Додав: admin | Теги: горах Північної Осетії українських , знайшли | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]