Пт, 2024-04-19, 13:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:54
Заборонили виступи артистів, які співали в РФ, Криму та на окупованих територіях Донбасу на Львівщині
Інші останні Новини з регіонів України

Львівська обласна рада підтримала заборону проведення концертів тих артистів, які виступали або брали участь у телепередачах на території Росії та на тимчасово окупованих територіях.

За таке рішення під час сесії 7 червня проголосували 58 депутатів, повідомляє Zaxid.net.

На відміну від депутатів міськради, які раніше ухвалили аналогічне рішення лише після довгих дискусій, в обласній раді заборону затвердили без обговорення.

"Заборонити проведення у Львівській області концертно-розважальних заходів представниками українського та іноземного шоу-бізнесу, котрі брали участь у концертах, теле- і радіопередачах, інших розважальних заходах на території РФ, в анексованому Криму й окупованих районах Донецької та Луганської областей під час фактичної російсько-української війни", – йдеться у тексті рішення Львівської облради.

У документі також вказано, що для визначення списку заборонених артистів створять окрему тимчасову робочу групу.

Нагадаємо, наприкінці квітня депутати Львівської міської ради заборонили гастролювати у Львові артистам, котрі підтримують російську агресію та пропагують сепаратизм.

За словами мера міста Андрія Садового, депутати проголосували лише за назву ухвали, її текст пізніше має розробити редакційна комісія.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 817 | Додав: adminA | Теги: заборона, виступи артистів, окуповані території Донбасу, Львівщина, Крим, РФ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]