Вт, 2024-04-16, 08:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:20
Забруднення повітря у деяких районах Києва перевищує норму в 2-4 рази
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Екологічна ситуація в Києві поліпшується, але в деяких районах досі зберігається концентрація шкідливих речовин, що перевищує норму в 2-4 рази

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, посилаючись на дослідження столичної Санепідемстанції, повідомляє сайт Київміськдержадміністрації.

«Унаслідок пожежі під Васильковом і на торфовищах під Києвом у повітрі накопичилася велика кількість шкідливих речовин. На сьогодні загрози, як такої, немає, але в деяких районах Києва досі зберігається концентрація шкідливих речовин, що перевищує норму, зокрема, в двох районах — у 2-4 рази», — наголосив мер.

«Ситуація не є загрозливою. Тим не менше, кияни, які страждають на захворювання дихальних шляхів, мають обмежити перебування на відкритому повітрі», — додав Кличко.

Він також зазначив, що через високу температуру повітря, що очікується найближчими днями, у місті посилять полив вулиць, а також збільшать кількість постів, які обмежуватимуть в’їзд до лісових масивів безпосередньо в Києві та передмістях. Усіх відпочивальників мер закликав обережно поводитися з вогнем у зв’язку з високою небезпекою пожеж.

Нагадаємо, з 8 по 12 червня включно горіла нафтобаза під Васильковом Київської області. 11 червня почалася пожежа лісових торфовищ у селищі Биківня під Києвом. Вчора в місті Бровари одночасно палали склад пінопласту, АЗС і житловий будинок, а в Києві сталося займання на Трухановому острові.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 851 | Додав: adminA | Теги: норму в 2-4 рази, забруднення повітря, деяких районах Києва | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]