Пт, 2024-04-19, 01:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:05
Загорілося військове судно "Донбас"
Інші останні Надзвичайні новини

Командування Військово-морських сил України у неділю 4 вересня 2016 року повідомляє про локалізацію пожежі на пошуково-рятувальному судні «Донбас», що базується в порту Одеси.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ВМС.

"4 вересня о 04:40 чергово-вахтовою службою пошуково-рятувального судна "Донбас" Військово-морських сил Збройних сил України було виявлене задимлення в районі одного із бойових постів. За викликом на місце події оперативно прибули підрозділ Державної служби з надзвичайних ситуацій України, аварійно-рятувальна група дивізіону рятувальних суден, пожежний розрахунок Західної військово-морської бази.

Окрім того, до гасіння загоряння залучалися засоби пожежогасіння Одеського порту", - йдеться у повідомленні.

Станом на 07:30 загоряння локалізували. Постраждалих немає.

Причини загоряння уточнюються.

31 серпня міністр оборони України Степан Полторак доручив головкому ВМС України Ігорю Вороченку до кінця року вирішити питання із забезпеченням житлом військових моряків, передислокованих в 2014 році на материкову частину України з окупованого Криму.

"З наступного року жоден військовослужбовець не повинен жити на кораблі. Рішення цього питання буду тримати на особистому контролі", - запевнив він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1037 | Додав: adminA | Теги: загорілося військове судно Донбас | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]