Пт, 2024-04-19, 01:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:53
Загрозу відновлення СРСР підтвердив посол Грузії в Україні
Інші останні Політичні новини

Зараз насправді існує загроза відновлення СРСР. Таку думку висловив посол Грузії в Україні Григол Катамадзе, підтверджуючи слова міністра закордонних справ Грузії Григол Вашадзе, який під час свого нещодавнього візиту до України назвав Євразійський союз, загрозою безпеці двох країн: України і Грузії, передає "Радіо Свобода". .

"Що стосується тези, яку висловив пан міністр, я хочу Вам сказати, що для Грузії це насправді загроза. Я впевнений, що і для України теж. Тому що і Грузія, і Україна 21 рік тому оголосили незалежність. І це було непросто", - зауважив посол.

"І насправді те, що відбувається з Євразійським союзом, Митним союзом і так далі, то тільки можна вважати, що відновлення Радянського Союзу і більше", - застеріг Катамадзе.

Нагадаємо, близько тижня тому міністр закордонних справ Грузії Григол Вашадзе заявив, що Євразійський союз, який хоче створити Росія, несе небезпеку для України та Грузії.

"Коли в Росії оголошуються плани створення Євразійського союзу (а люди, які про це говорять, як правило, звикли виконувати свої обіцянки), то всі прекрасно розуміють, що мова йде про трансформований Радянський Союз. Точніше, про політичний і військовий аспекти цієї імперії, що розпалася", - пояснив Вашадзе.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1035 | Додав: admin | Теги: Грузія, україна, СРСР | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]