Чт, 2024-04-25, 10:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:32
Заявка України на право приймати Eurobasket-2015
Інші останні Спортивні новини

Президент Федерації баскетболу України (ФБУ) Олександр Волков розповів про те, що собою являтиме заявка країни на право проведення Eurobasket-2015. За словами Волкова, у заявці Україна буде фігурувати шість міст - Київ, Дніпропетровськ, Донецьк, Харків, Львів та Одеса.

У Києві пройдуть всі матчі другого групового етапу і плей-оф. Для цього буде реконструйовано столичний Палац спорту, який стане вміщати 7 тисяч глядачів, а також побудована ще одна арена на 15 тисяч місць, пише isport.ua.

На проведення матчів групового турніру на даний момент претендують Дніпропетровськ, Донецьк, Харків, Львів та Одеса. Що стосується перших двох міст, то йдеться про часткову реконструкцію палаців спорту "Метеор" і "Дружба". Щодо Харкова та Одеси розглядаються різні варіанти - як реконструкція наявних спортивних арен, так і спорудження нових. А ось якщо матчі чемпіонату прийматиме Львів, то там буде побудований зовсім новий Палац спорту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1182 | Додав: nowyny | Теги: Олександр Волков, Eurobasket-2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]