Чт, 2024-04-18, 16:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

23:29
Закарпаття святкуватиме зимові свята по-європейськи
Інші останні Новини України

Закарпаття цього року вирішило відсвяткувати зимові свята по-європейськи – різдвяною ярмаркою, яка стартує з 5 грудня. В дерев'яних будиночках-кіосках буде можливість смачно попоїсти та покуштувати різні напої, а також прикупити як сувеніри, так і смаколики собі чи в подарунок. На свято запрошені і гості з закордону, які можуть нашим закарпатцям і гостям краю запропонувати свої страви та напої.

В адміністративному центрі області – Ужгороді, за словами Євгена Боброва, керівника міського управління культури, уже встановлюються дерев'яні будиночки і ярмарок офіційно розпочнеться з святкування західного дня Святого Миколая. Також щоб ярмарка не була звичайною, буде запланована розважальна програма. Про це вже більше можна дізнатися на http://mukachevo.today – тільки справжні і актуальні останні новини закарпаття.

В місті над Тисою різдвяно-новорічна ярмарка буде відкрита трохи пізніше, сюдитакож будуть запрошені гості з різних куточків держави і закордону. Плануються встановлювати будиночки, які будуть  використовуватися також і для проведення інших міських свят. А розважальна програма обіцяє бути по-справжньому різдвяною і веселою, де буде цікаво як дітям так і дорослим.

Також цього року на Закарпатті стартує благодійна акція, спрямована на забезпечення подарунками дітлахів із дитячих будинків, малозабезпечних та багатодітних сімей під назвою "Подарунок у взуттєвій коробці". Учасником акції може бути хто завгодно - для цього потрібно взяти коробку з-під взуття довільного розміру, заповнити його подарунками, серед яких можуть бути вживані речі, іграшки, одяг, продукти харчування з тривалим терміном дії. На коробці вказати приблизні стать і вік дитини, для якої розраховані речі в коробці, і віднести її в місце збору. Акцію вирішили підтримати Ужгород, Мукачево, Чоп, Виноградово, Косино, Вишково, Боржаво, Петрово, Берегово. Збір проводитиметься 18 грудня в день Святого Миколая. Вже 19 грудня, після збору пакетів з речами для дітлахів, будуть роздаватися подарункові коробки. Детальніше про умови акції можна дізнатися від організатора радіо "Пульс".

Наталья Демеш специально для http://nowyny.eu

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1355 | Додав: admin | Теги: останні новини закарпаття | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]