Чт, 2024-04-25, 08:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:36
Заходи безпеки перед травневими святами посилять
Інші останні Новини України

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив силовому блоку посилити заходи безпеки по всій країні перед травневими святами, пише Інтерфакс-Україна.

"У мене доручення до СБУ і до всієї правоохоронної системи: посилити заходи безпеки в країні перед травневими святами", - сказав прем'єр на селекторній нараді Кабміну в п'ятницю, 17 квітня, в Києві.

За словами Яценюка, ситуація в країні вкрай непроста, і тому правоохоронні органи і спецслужби повинні убезпечити громадян і боротися з будь-якими проявами тероризму і сепаратизму.

"Немає сумніву, що антиукраїнські сили намагатимуться використовувати святкування як 70-річчя завершення Другої світової війни, так і інші травневі свята з метою дестабілізації ситуації. МВС, разом з усією правоохоронною системою, має взяти під особливий контроль, вивести патрулі на вулиці, щоб безпека громадян та порядок стали основними пріоритетами", - заявив прем'єр.

Він підкреслив персональну відповідальність співробітників МВС, СБУ та Нацгвардії за виконання заходів щодо посилення безпеки.

"Ситуація в країні непроста, тому посилення заходів безпеки громадян, негайне розслідування вбивств, які були скоєні протягом останнього тижня: громадянина Калашнікова і громадянина Бузини, і не допустити жодних провокацій, ніякого загострення ситуації перед травневими святами", - заявив Яценюк.

Яценюк також доручив МВС і ДСНС наступного тижня підготувати засідання Комісії з надзвичайної ситуації, а МВС - провести окрему селекторну нараду з керівниками регіональних управлінь та надати звіт до середи, 22 квітня.

Раніше повідомлялося, не виключено, що бойовики накопичували там сили для запланованого у період з 12 квітня по 9 травня наступу, перші ознаки якого вже відчутні в Пісках.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 884 | Додав: adminA | Теги: травневими святами, посилять, заходи безпеки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]