Чт, 2024-03-28, 23:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:50
Захоплення військової бази у Чонгарі - з'явились подробиці
Інші останні Новини з регіонів України

Ввечері 12 лютого озброєні люди захопили військову базу кримськотатарського батальйону ім. Номана Челебіджихана у Чонгарі Херсонської області. Відомо, що нападники протаранили на БТРі паркан і намет, у якому були люди.

"Захопили весь особовий склад і тих, хто знаходився на території, силою поклали на підлогу. Озброєні люди застосували вогнепальну зброю, роблячи попереджувальні постріли в повітря і по ногах. Повідомлень про постраждалих в розпорядженні редакції немає", - повідомляють у ЗМІ.

На місці працюють співробітники Нацполіції та СБУ. Журналісти кримськотатарського каналу АТR, що перебувають на місці події, не мають доступу до відеоапаратури, адже її заблокували озброєні люди.

Військовослужбовці ЗС заявили, що роззброїли незаконне збройне формування на адмінкордоні з анексованим Росією Кримом у Херсонській області. Наразі ведуть облік вилученої зброї.

Як повідомляв портал "Знай.ua", підрозділ у Чонгарі намагалися атакувати представники незаконного збройного формування.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 674 | Додав: adminA | Теги: Чонгар, Подробиці, захоплення військової бази | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]