Ср, 2024-04-24, 05:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:25
Закон про антикорупційний суд ухвалять, я в цьому впевнений - Порошенко
Інші останні Офіційні новини

Президент Порошенко заявив, що він впевнений у позитивному голосуванні щодо законопроекту про Антикорупційний суд (АКС), попри велику кількість поправок до нього.

Про це він заявив у четвер у спілкуванні з журналістами в Аахені (Німеччина)

Порошенко запевнив, що питання АКС вже не піднімається на його переговорах з іноземними лідерами.

"Створення антикорупційного суду не обговорювали. А чого його обговорювати – він в парламенті находиться", - сказав Порошенко, коментуючи хід своїх перемовин, зокрема – зустрічі з Ангелою Меркель та Емануелем Макроном.

Президент повідомлений про велику кількість поправок, але впевнений, що це не завадить ухваленню закону.

"Я впевнений, що парламент буде спроможний прийняти і підтримати законопроект, який був внесений. Традиційно для нашого парламенту, там вже понад 2000 поправок, вони (депутати) знайшли собі роботу як мінімум на тиждень", - додав Порошенко.

Як відомо, в грудні минулого року президент подав до Ради проект закону про Антикорупційний суд. Цей проект був жорстко розкритикований міжнародними партнерами, оскільки він не відповідав зобов’язанням України.

Джерела "Європейської правди" запевняють, що в ході подальших перемовин офіційний Київ пішов на окремі поступки, але їх обсяг, а також те, чи задовольнить кінцева редакція вимоги  МВФ - наразі лишається незрозумілим.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 755 | Додав: adminA | Теги: антикорупційний суд, Порошенко, закон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]