Пт, 2024-03-29, 08:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:16
Закон про Карту Поляка партія Качинського хоче змінити
Інші останні Новини Європейського Союзу

Трактування власників Карти поляка, як громадян Польщі і можливість отримання громадянства через рік для тих, хто хоче жити в Польщі – такі зміни до Закону про Карту поляка представив голова комісії у справах зв’язків із поляками Міхал Дворчик (ПіС).

Про це журналісти PoloNews дізналися з сайту wyborcza.pl, пише Дивись.Інфо.

«Завдяки цьому ми створюємо, зокрема, правову основу для того, щоб у таких драматичних ситуаціях, які мали місце в останні місяці, можна було б проводити евакуацію з Донбасу, а потім забезпечувати довгострокову допомогу, як у випадку польських громадян»,— пояснив Дворчик.

Серед запропонованих змін також є можливість отримання польського громадянства власниками Карти поляка, які хочуть оселитися в Польщі.”Такі особи могли би через рік отримати польське громадянство, і водночас, звичайно, залежно від можливостей державного бюджету Польщі, могли би претендувати на адаптаційну допомогу в Польщі, субсидії на оренду житла, навчальні курси і т.д.”,— сказав голова комітету.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 892 | Додав: adminA | Теги: Закон про Карту Поляка, партія Качинського, Зміна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]