Пт, 2024-03-29, 15:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:52
Законодавству Росії Верховна рада Придністров'я підкорилася
Інші останні Новини світу
Верховна рада невизнаної Придністровської Молдовської Республіки 25 грудня затвердила законодавчу ініціативу лідера Придністров'я Євгена Шевчука, що передбачає долучення до правового поля регіону законодавчих актів Російської Федерації. Про це повідомляє прес-служба лідера Молдови.

"Робота з гармонізації придністровського законодавства з російським мала фрагментарний характер і не дозволила досягти поставлених цілей. Внаслідок цього і народилася ініціатива перейти до нового етапу - уніфікації норм нашого законодавства з російським", - підкреслив у своєму виступі представник Шевчука у Верховній раді, глава Мін’юсту Придністров'я Олександр Кісничан.

З російського боку в роботі Верховної ради Придністров'я брав участь депутат Держдуми Сергій Бабурін.

Віце-прем'єр Молдови з питань реінтеграції Еуджен Карпов зазначив у зв'язку з цим, що ухвалені Придністров'ям акти не матимуть жодної юридичної сили на території Молдови, а МЗС країни чекає офіційної реакції російського зовнішньополітичного відомства.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 819 | Додав: adminA | Теги: Верховна рада Придністров'я, законодавству Росії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]