Чт, 2024-04-25, 22:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:35
Законопроект про розширення санкцій проти РФ у Раді зареєстрували
Інші останні Політичні новини

  Відповідний документ 16 лютого направлений на розгляд низки комітетів ВР.

Верховна Рада зареєструвала законопроект про внесення змін до закону про санкції, який потенційно може передбачати розширення санкцій проти Росії. Про це свідчать дані на сайті Ради.

Відповідний документ у п'ятницю, 16 лютого, направлений на розгляд комітетів: з питань національної безпеки і оборони; з питань інформатизації та зв'язку; у закордонних справах; з питань бюджету; з питань запобігання і протидії корупції; з питань європейської інтеграції.

"Метою розроблення законопроекту є законодавче врегулювання можливості введення секторальних (без визначення кола осіб) санкцій щодо заборони або обмеження використання на об’єктах критичної інфраструктури програмного забезпечення та технічних засобів телекомунікацій розробленого/виготовленого суб’єктами господарювання держави-агресора, до якої застосовано санкції", – йдеться в пояснювальній записці.

Зазначається, що ухвалення документу законодавчо надасть можливість невідкладно та ефективно реагувати "на наявні і потенційні загрози національним інтересам і національній безпеці України".

Нагадаємо, 14 грудня Кабінет міністрів України схвалив законопроект про внесення змін до закону про санкції, який потенційно може передбачати розширення санкцій проти Росії.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 743 | Додав: adminA | Теги: рада, РФ, розширення санкцій, законопроект | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]