Пт, 2024-03-29, 03:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:02
Законопроекти про медичну реформу Рада внесла в порядок денний
Інші останні Офіційні новини

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій висловив надію, що законопроекти будуть прийняті вже цього тижня.

Верховна Рада включила до порядку денного сесії законопроекти про медичну реформу. Народні депутати проголосували за включення до порядку денного сесії чотирьох законопроектів: №6327 і 6327-1 (законопроект про державні фінансові гарантії надання медичних послуг і лікарських засобів - поданий урядом і депутатами), а також № 6329 і 6329-1 про внесення змін до Бюджетного кодексу України.

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій висловив надію, що законопроекти будуть прийняті вже цього тижня. "Я прихильник того, щоб буквально в середу розглянути (ці законопроекти - Ред.) і на цьому тижні їх поставити вже на голосування", - сказав він.

Як відомо, Міністерство охорони здоров’я України спільно із Урядом та міжнародними експертами розробили пакет законопроектів №№6327, 6328, 6329, 6347, які спрямовані на зміну системи фінансування охорони здоров’я України.

У квітні Верховна Рада України зареєструвала ці законопроекти. До кінця сесії депутати мають проголосувати за їх ухвалення. У Facebook існує сторінка "Підтримай медреформу", де публікуються всі новини на цю тему.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 692 | Додав: adminA | Теги: рада, порядок денний, медична реформа, законопроекти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]