Ср, 2024-04-24, 13:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:19
Закрили провадження проти вчительки Ніни Москаленко, яку виселяли з будинку у Києві
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Слідчі столичного райуправління міліції закрили кримінальне провадження щодо київської вчительки Ніни Москаленко.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

«За втручання прокурора міста Києва Миколи Герасимюка та прокуратури Печерського району слідчі столичного райуправління міліції закрили кримінальне провадження стосовно київської вчительки Ніни Москаленко», – йдеться у повідомленні.

У прокуратурі нагадують, що у червні 2012 року на подвір’я будинку жінки за адресою: провул. Землянський,14 прийшло четверо невідомих, які почали без її дозволу вимірювати земельну ділянку. Між ними та вчителькою виникла суперечка, у ході якої тілесні ушкодження отримав 27-річний чоловік.

За цим фактом щодо Москаленко було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 122 Кримінального кодексу України (нанесення тілесних ушкоджень середнього ступеню тяжкості).

«У ході досудового розслідування проведено оцінку доказів, зібраних у зазначеному кримінальному провадженні, за результатами якої встановлено, що в діях Н. Москаленко був відсутній умисел на заподіяння тілесних ушкоджень потерпілому, – йдеться у повідомленні. – Зважаючи на це, органом досудового слідства під процесуальним керівництвом прокуратури Печерського району винесено постанову про закриття вказаного кримінального провадження у зв’язку з відсутністю в діях Н. Москаленко складу злочину».

Як відомо, 22 квітня минулого року невідомі виселяли Москаленко з її помешкання в елітному районі Києва. Вони силоміць витягнули жінку на вулицю, викинули її речі, а будинок заварили металевими щитами.

На місці події були присутні працівники виконавчої служби, а також правоохоронці. Останні, як стверджується, не втручалися у ситуацію.

Раніше Москаленко неодноразово заявляла, що її залякують і намагаються силоміць виселити з її помешкання невідомі особи на підставі того, що 13 грудня 2012 року Печерський райсуд Києва ухвалив рішення про її виселення та позбавлення права власності на землю.

Будинок поділено на три частини, одна з яких належить їй, а одна – її матері.

У червні 2013-го Апеляційний суд Києва ухвалив рішення на користь вчительки Ніни Москаленко, яку рейдери викинули з її помешкання.


 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 939 | Додав: adminA | Теги: Києві, вчительки Ніни Москаленко, закрили провадження, будинку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]