Чт, 2024-04-25, 16:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:11
Зал засідань ВР депутати покинули, так і не досягнувши компромісу
Інші останні Політичні новини

Фракція "БЮТ-Батьківщина" розблокувала президію і трибуну Верховної Ради після проведення наради в сесійній залі.

Народні депутати зняли плакат "Янукович, не вбивай Юлю!" і покинули зал засідань, передає "Iнтерфакс-Україна".

Раніше депутати фракцій більшості в українському парламенті - Партії регіонів, Компартії, Народної партії, групи "Реформи заради майбутнього" - полишили залу засідань.

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов повідомив журналістам, що депутати не мають наміру повертатися сьогодні до сесійної зали Верховної Ради, хоча на ранковому засіданні було проголосовано рішення про продовження роботи парламенту у вівторок до завершення розгляду всіх питань порядку денного.

Єфремов наголосив, що депутати прийдуть на засідання парламенту в середу, однак як працюватиме Верховна Рада, стане зрозуміло вже завтра.

Він не виключив, що в середу парламент може розглядати ті законопроекти, які були на порядку денному на вівторок і які не розглядали через блокування сесійної зали.

Як відомо, щосереди у парламенті проходить день опозиції, коли до порядку вносяться лише законопроекти, запропоновані фракціями меншості.

Як повідомлялося, депутати фракції "БЮТ-Батьківщина" заблокували трибуну Верховної Ради з вимогою внести до порядку денного законопроект про декриміналізацію статті Кримінального кодексу, за якою засуджено екс-прем'єра Юлію Тимошенко.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1142 | Додав: adminA | Теги: законопроект про декриміналізацію | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]