Чт, 2024-04-18, 14:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:21
Залізниця хоче перекрити доступ до курортів на Азовському морі
Інші останні Туристичні новини

Придніпровська залізниця скорочує зупинки потягів на єдиній станції, звідки можна потрапити на Азовське узбережжя Херсонщини.

Як повідомляє ТСН, за новим розкладом, з травня в Новоолексіївці зупинятиметься лише половина потягів - не 137 потягів, а 57. Решта йтимуть на Крим без зупинок.

Пасажирські поїзди у Новоолексіївці зупиняються лише на 2 хвилини. Але залізничники вважають, що й цього забагато. Причину скорочення на залізниці пояснюють невеликою кількістю пасажирів.

Варто зазначити, що Новоолексіївка - єдина станція Придніпровської залізниці на території Херсонської області. За рік через неї проходить майже 90 тисяч пасажирів. Звістка про скасування зупинок половини пасажирських потягів зчинила паніку по всьому Азовському узбережжю.

Керівники пансіонатів, власники міні-готелів та садиб зеленого туризму впевнені, що залишаться без клієнтів. Відпочивальники просто обиратимуть інші регіони.

"Не менш трьох чвертей загальної кількості в сезоні відпочивальників приїжджає саме поїздами. Причому, сама основна частина - це Російська федерація, Білорусь і звичайно значна частина Україні", - повідомив директор одного з пансіонатів.

Обурені люди вже обіцяють заблокувати дорогу, якщо їх не почують. Тим часом керівництво Придніпровської залізниці запевняє, що зміна розкладу не остаточна. Мовляв, якщо пасажири страждатимуть, зупинки потягів відновлять. Однак для подібних експериментів залишилося обмаль часу - незабаром починається курортний сезон.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1067 | Додав: adminA | Теги: залізниця, доступ, Азовське море, Курорт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]