Ср, 2024-04-24, 21:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:03
Замгубернатора провінції у Китаї, що одержав хабарів на 2 млн дол, сів довічно
Інші останні Новини світу Китайському чиновникові, пійманому на хабарах, пощастило - він залишився живий.

Колишній заступник губернатора провінції Шаньдун (Східний Китай) Хуан Шен засуджений до довічного ув’язнення за одержання хабарів на суму близько 12 мільйонів юанів (1,95 мільйона доларів) у період з 1998-го по 2011 роки, передає ИТАР-ТАСС.

Суд також ухвалив рішення про конфіскацію його майна.

Як відзначають експерти, після приходу до влади так званого "п'ятого покоління" китайських лідерів на чолі з генеральним секретарем ЦК Компартії Китаю (КПК) Сі Цзіньпіном в країні почалася активна боротьба з корупцією.

Генсек ЦК КПК неодноразово рекомендував китайським чиновникам всіх рівнів змінити стиль роботи й бути ближче до народних мас.

Він закликав керівних кадрових працівників, особливо тих, що належать до вищої ланки, відмовитися від розкішного способу життя й скоротити кількість різних заходів, "щоб завоювати довіру й підтримку" населення.

За хабарі в сумі 7 млн доларів у Китаї можуть і стратити. Точну статистику щодо смертних вироків корупціонерам Китай не розкриває.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 994 | Додав: adminA | Теги: китай, 2 млн дол, довічно, хабарі, замгубернатора провінції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]