Пт, 2024-04-19, 00:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:21
Запропонувала пом'якшити візовий режим для України посол Великої Британії
Інші останні Туристичні новини

Велика Британія проводить власну візову політику, тому безвізовий режим з Європою поки не торкнувся українців, які вирушають у цю країну.

Лондону слід спростити візовий режим з Україною, заявила посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф.

"У нас є пом'якшений візовий режим з деякими країнами світу. Я буду переконувати мій уряд застосувати його до України", – сказала Гоф під час круглого столу "Аудит зовнішньої політики: Україна-Велика Британія" у Києві.

Посол додала, що їй необхідно узгодити очікування України від візового режиму з Великою Британією, після чого вона зможе обговорювати деталі з британською владою.

Нагадаємо, 11 червня почалася дія безвізового режиму для громадян України, які подорожують з біометричними паспортами в країни ЄС. Винятком з безвізового режиму залишаються Велика Британія та Ірландія, які проводять власну візову політику.

Нагадаємо, що за даними опитування КМІС, за останні два роки майже кожен десятий дорослий українець (10%) відвідував країни Європейського Союзу принаймні одного разу. Головними причинами відвідування ЄС є відпочинок (29%), відрядження (28%) і працевлаштування (18%).

У разі введення безвізового режиму частка тих, хто планує поїхати до ЄС, зростає на 50%. Зокрема, частка тих, для кого відпочинок у країнах ЄС є актуальним планом, зростає до 31%. У випадку працевлаштування – до 23%.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 751 | Додав: adminA | Теги: україна, візовий режим, посол Великої Британії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]