Пт, 2024-03-29, 17:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:48
Запустили у Мінкульті проект культурної інтеграції Донбасу
Інші останні Новини з регіонів України

Міністерство культури започаткувало Загальноукраїнський проект культурної інтеграції "Український Донбас".

Відповідний указ № 1126 вийшов ще 30 грудня 2015 року, повідомляє прес-служба міністерства.

"Проект "Український Донбас" покликаний шляхом запровадження міжрегіонального культурного партнерства створити умови для повноцінної інтеграції Донецької і Луганської областей в єдиний культурно-мистецький простір України. Реалізація проекту передбачає проведення протягом року в містах і селищах Донбасу мистецьких, музейних, бібліотечних та інших культурно-мистецьких заходів за участі творчих колективів із різних регіонів України", - йдеться у повідомленні.

Визначили у міністерстві й партнерську взаємодію між окремими областями та конкретними районами і містами Донецької і Луганської областей.

Передбачається, що усі мистецькі заклади сфери управління Мінкультури протягом 2016 року відвідають Донецьку і Луганську області зі своїми творчими проектами.

Нагадаємо, раніше Кириленко повідомив, що Міністерство культури протягом останніх двох місяців реалізувало програму "Національні колективи – бійцям АТО".

"Український Донбас" та "Національні колективи – бійцям АТО", за словами міністра, є логічним продовженням проекту Мінкульту "Зброя культури", в рамках якого фінансувалися культурно-мистецькі заходи у зоні АТО.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 813 | Додав: adminA | Теги: Мінкульт, проект культурної інтеграції Донбас | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]