Чт, 2024-03-28, 19:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:50
Засідання Ради нардепи перенесли, щоб "визначити пріоритети" роботи
Інші останні Політичні новини
Верховна Рада не має проблем із формуванням порядку денного. Голова ВР Володимир Литвин запропонував провести консультації й наради для формування уточненого порядку денного парламенту, у зв’язку з початком передвиборної компанії, тому засідання Верховної Ради було закрито до четверга. Про це в ефірі "5 каналу" заявив представник президента у Верховній Раді, депутат-"регіонал" Юрій Мірошниченко, пише УНІАН.

"Проблеми із формуванням порядку денного на цю сесію виникли не з відсутністю законопроектів, адже Секретаріат Верховної Ради підготував понад 800 законопроектів, які пропонувалися на розгляд. Крім того, лідери Партії регіонів, КПУ, Блоку Литвина пропонували ще по 50-60 законопроектів, які на нашу думку, Верховна Рада мала би розглянути протягом цієї сесії. Але враховуючи те, що ця сесія справді остання в цьому скликанні, і враховуючи ту обставину, що переважна більшість народних депутатів братимуть участь в агітаційних заходах, нам треба було визначити пріоритети. І от якраз, виходячи з цієї обставини, Володимир Литвин запропонував провести консультації і нараду з тим, щоби в середу сформувати уточнений порядок денний, реалістичний, який виходить з планів кожної політичної сили щодо ведення агітації і можливості брати участь в роботі парламенту в пленарному режимі. Тоді, в четвер, ми вийдемо на системну роботу" , - заявив Мірошниченко.

"Щоб не вийшло так, що ми другорядні питання ставимо в порядок денний, я важливі залишаються без розгляду, тому що люди будуть на округах" , - додав він.

Як повідомлялося, вчора, 4 вересня, Володимир Литвин відкрив 11-ту сесію ВР, проте менше ніж через півгодини закрив до четверга, обґрунтувавши тим, що на сьогодні до кінця не погоджено питання, які мають бути на порядку денному сесії. 4 та 5 вересня народні депутати працюють у комітетах і фракціях, а 6 вересня буде проведено пленарне засідання.

Зазначимо, президент Віктор Янукович на відкриття 11-ї сесії Верховної Ради 6-го скликання не з'явився. Замість нього промову виголошував прем'єр Микола Азаров.

Раніше Мірошниченко заявляв, що законопроект "Про порядок організації і проведення мирних зборів" не буде розглядатися у другому читанні на пленарному засіданні 6 вересня.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 978 | Додав: adminA | Теги: засідання Ради, пріоритети роботи, нардепи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]