Сб, 2024-04-20, 13:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:00
Засновник УНА-УНСО Олег Вітович помер у власній квартирі
Інші останні Офіційні новини

У понеділок, 24 жовтня, помер депутат Верховної Ради другого скликання Олег Вітович. Про це у своєму Facebook повідомив "бютівець" Віктор Уколов.

"Тільки що дізнався, що помер Олег Вітович - один із засновників СНУМ, УНС, УНА і УНСО. Молодий чоловік 1967 року. Народний депутат ВР другого скликання. Шкода", - написав він.

Тіло Вітовича виявила в його квартирі хатня робітниця, яка прийшла в квартиру на початку дванадцятої дня. Причини смерті невідомі, видимих слідів насильства немає. Тіло відправили на експертизу, пише "Комсомольская правда в Украине".

Дмитро Корчинський також висловив жаль у соціальній мережі. "Тільки що повідомили, що помер Олег Вітович. Колись разом починали УНСО. Нехай Господь прийме його душу. Пам'ятайте про смерть", - написав він.

Вітович був народним депутатом другого скликання і головою Української національної асамблеї в період з 1994-го по 1999 рік.

Цього року пішов з життя інший лідер праворадикальної організації УНА-УНСО Руслан Зайченко, учасник війни в Придністров'ї, один з керівників акції "Україна без Кучми".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 1334 | Додав: nowyny | Теги: Олег Вітович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]