Вт, 2024-04-16, 17:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:19
Заступник міністра фінансів прийшов у Раду п'яний - заявила "Свобода". ВІДЕО
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Депутат від "Свободи" Ігор Швайка заявляє, що перший заступник міністра фінансів Анатолій Мярковський прийшов у парламент у нетверезому стані. Про це він заявив у коментарі журналістам 18 червня, передає "Українська правда".

За словами Швайки, він підійшов до президії, щоб поговорити з віце-спікером Русланом Кошулинським, а коли повертався на своє місце, почув характерний запах алкогольних випарів.

"Я думаю всі знають, як смердить від людини, яка щойно відірвалася від горілки. Насправді я хотів послухати доповідь, але перший заступник міністра прийшов у парламент в нетверезому стані звітувати про п'яне виконання бюджету на 2012 рік", - сказав він.

"Він сам підтвердив мої підозри, тому що він просто втік (з трибуни)", - додав нардеп.

Водночас, за словами прес-служби "Свободи", депутати від ПР заявляють, що Мярковський вживає ліки. "А тим часом у кулуарах "регіонали" відбріхуються - кажуть, що Мярковський "вживає ліки". Бахнув із самого ранку - от і всі ліки...", - повідомила в Twitter прес-служба "Свободи".

Разом з тим голова регламентного комітету Володимир Макеєнко заперечив інформацію про нетверезий стан заступник міністра. За його словами, Мярковському стало погано."Я особисто викликав йому лікаря з першого поверху, він підійшов почав йому міряти тиск і дав пігулки", - сказав Макеєно.

"Людина працювала, людина втомлена, це може статися з кожним. Ми зараз просимо Мярковського вийти на трибуну, щоб всі пересвідчилися, що все гаразд", - додав Макеєнко.

Він також висловив думку, що опозиціонери звинувачуючи Мярковського, черговий раз шукають привід для блокування трибуни. Після перерви в засіданні спікер Володимир Рибак оголосив доповідь міністра фінансів щодо стану виконання Держбюджету. Однак пізніше він додав:

"Зараз йде освідєтєльствованіє заступника міністра, і о 16.00 він доповість з цього питання".

12 квітня повідомлялося, що адміністрація інтернет-ресурсу YouTube вимагає закрити доступ або взагалі видалити відео з народним депутатом Віктором Януковичем – молодшим сином президента України Віктора Януковича. Про це повідомила журналіст Ганна Грабарська, яка у липні 2011 року зняла це відео і опублікувала його на YouTube. На відео чітко видно, що молодший син президента у вочевидь неадекватному стані намагається потрапити додому. При цьому він плутає двері власного будинку.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 935 | Додав: adminA | Теги: заступник міністра фінансів, Раду п'яний, свобода | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]