Пт, 2024-03-29, 00:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:36
Затримали партію ікон і срібла львівські прикордонники
Інші останні Кримінальні новини

За добу правоохоронці попередили ввезення 150 ікон і 92 виробів зі срібла.

На пункті пропуску "Краковець" Львівської області співробітники прикордонної та митної служб затримали партію ікон та виробів з срібла.

Про це повідомили в прес-службі Держприкордонслужби. "Протягом доби на українсько-польському кордоні правоохоронці попередили незаконне ввезення в Україну понад 150 ікон і 92 виробів із срібла", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, вчора вранці в пункті пропуску "Краковець" під час огляду автомобіля марки Chrysler польській реєстрації, яким в'їжджав в Україну 24-річний житель Львівської області, прикордонники спільно з митниками знайшли незадекларований вантаж.

Так, в багажному відділенні автомобіля, наступного по смузі руху "зелений коридор", прикордонники знайшли 157 ікон виробництва Греції.

Сьогодні вранці, під час огляду рейсового автобуса, що прямував в Україну з Німеччини, митники помітили серед багажу коробку, яку водій транспортного засобу назвав "передачею з-за кордону".

В ній знайшли ювелірні вироби з металу сріблястого кольору в кількості 92 штуки, зокрема ланцюжки, каблучки та сережки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в контейнері, який прибув по морю в Мельбурн, федеральна поліція Австралії виявила 903 кілограма метамфетаміну.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 862 | Додав: adminA | Теги: львівські прикордонники, партія ікон і срібла | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]