Пт, 2024-03-29, 16:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:03
Зажадали у Греції покарати росіян, які "напилися" і прийшли на стадіон
Інші останні Новини Європейського Союзу

У Греції зажадали покарати росіян, які "напилися" і прийшли на стадіон

Власник футбольного клубу ПАОК Іван Саввіді, який має подвійне грецьке і російське громадянство, заявив, що звернувся до міністерства закордонних справ Росії з проханням пояснити причини конлфікту, який виник після перемоги його команди над російським "Спартаком".

Про це передає GSP.

"Росіяни отримали те, на що вони заслужили, вони повелися дуже негарно. І я маю на увазі не тільки журналістів, а й шанувальників "Спартака", - сказав бізнесмен.

"Деякі люди напилися, і у них склалося враження, що вони можуть зробити все, що вони хочуть. Я заявив міністру закордонних справ Росії, я попросив їх проаналізувати, що сталося", - додав він.

Російські ЗМІ пишуть, що Саввіді нібито заявив, що саме співробітники російського консульства прийшли в стані алкогольного сп'яніння.

"Я вимагатиму порушення кримінальної справи стосовно співробітників консульства, які напилися і вирішили, що вони можуть качати права. Я повідомив МЗС Росії. Співробітники російського консульства в Салоніках повинні покинути Грецію", - наводить цитату Саввіді Sport24.

Повідомлялося, що після гри фанати ПАОК напали на російських журналістів, які були присутніми на стадіоні через нібито непристойний жест. Для уболівальників Спартака матч був закритий через дискваліфікацію.

Проект з розслідування корупції та організованої злочинності (OCCRP) раніше заявив, що його репортерам у Македонії стали доступні документи Міністерства внутрішніх справ Македонії, згідно з якими грецький бізнесмен та колишній депутат Держдуми РФ Іван Саввіді нібито заплатив близько 300 тисяч євро македонським противникам угоди з Грецією щодо зміни назви, яка розблокує вступ до ЄС та НАТО. Сам Саввіді відкинув ці звинувачення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 708 | Додав: adminA | Теги: покарання, Греція, які напилися, росіяни, стадіон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]