Ср, 2024-04-24, 22:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:58
Збірна переживає через провал, але має "маленьку надію". ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Спілка європейських футбольних асоціацій підтвердила "виліт" збірної України з числа претендентів на титул чемпіона Європи-2016 постом на своїй сторінці у Twitter.

"Україна є першою командою, яка виключається з числа учасників Євро", - повідомляє УЄФА.

Нагадаємо, що збірна України разом з командою Албанії програла два матчі групового турніру поспіль. Але якщо у Албанії ще є шанси посісти 3-є місце і пройти в плей-оф, то збірна України вже ніяк не зможе піднятися вище 4-го місця в групі.

Напередодні наша команда програла збірній Північної Ірландії з рахунком 0:2. До цього, в 1-му турі Євро-2016 наша команда поступилася чинним чемпіонам світу з Німеччини з тим самим рахунком - 0:2.

Тимощук про поразку від Північної Ірландії: тепер на адресу збірної буде багато негативу

Півзахисник збірної України Анатолій Тимощук прокоментував матч проти Північної Ірландії.

Тимощук зазначив, що незважаючи на незадовільний результат, збірна чекає підтримки від своїх уболівальників, повідомляє SportArena.

"Розумію, що буде багато негативного у бік збірної – і висловлювань, і ставлення. Приємно, коли вболівальники в будь-якій ситуації перебувають з командою. Ми разом досягали успіху, ми разом раділи, а зараз нам разом потрібно виходити з цієї ситуації. Нашим уболівальникам тільки спасибі, і дуже сподіваємося на їхню підтримку", - зазначив футболіст.

Він підкреслив, що на матч проти Польщі не потрібно виходити тільки для того, щоб "відбути номер".

"Потрібно показати, що ми зробили висновки. Результат дійсно для нас драматичний, але маленька надія в наших серцях повинна залишатися", - додав Тимощук.

Прес-конференцію збірної України на Євро скасували в останній момент

Прес-конференція головного тренера збірної України Михайла Фоменка та одного з гравців команди, яка мала відбутися в українському Медіа-центрі в Екс-ан-Провансі сьогодні ввечері, скасована, повідомляє ФФУ.

На цій конференції тренер та гравець мали підбити підсумки другого матчу на Євро-2016 проти Північної Ірландії.

"Тренування команди відбудеться о 18.30, 30 хвилин, яке буде відкрите для ЗМІ. Потім журналісти матимуть змогу перейти на територію мікст-зони, де можна буде поспілкуватися з гравцями", - йдеться у повідомленні прес-служби національної команди.   

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 816 | Додав: adminA | Теги: провал, Збірна, маленька надія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]