Чт, 2024-04-18, 07:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:52
Збірна України не зуміла обіграти аутсайдера групи. Підніжка від молдаван
Інші останні Спортивні новини
У Кишиневі завершився поєдинок відбіркового раунду чемпіонату світу-2014, в якому збірна Молдови приймала збірну України. Синьо-жовті мали беззаперечну перевагу в усіх компонентах гри впродовж всього поєдинку і створили достатньо гольових моментів, але хоча б один з них реалізувати так і не зуміли.

Молдова - Україна 0:0

Молдова: Намашко, Головатенко, Оніка, Раку, Єпуряну, С.Ковальчук (Пащенко, 61), Гацкан, Пікущак (Дорош, 84), Булгару, Суворов (Овсянніков, 79), Дєдов

Україна: П'ятов, Бутко, Хачеріді, Михалик, Селін, Тимощук, Гармаш (Селезньов, 60), Гусєв (Девіч, 79), Ротань, Ярмоленко, Зозуля (Мілевський, 74)

Єдину претензію, яку можна пред'явити футболістам збірної України - низька реалізація, вірніше її повна відсутність. В іншому ж дорікнути підопічним Блохіна, обов'язки якого через хворобу Олега Володимировича в цьому поєдинку виконував Андрій Баль, немає за що.

З першої і до останньої хвилини матчу в Кишеневі українці грали першим номером, давили і насідали на ворота суперника, створюючи моменти. Однак, в завершальній стадії синьо-жовтим або не вистачало точності, або самовіддано грали молдавани, на чолі зі своїм голкіпером.

Цілком можливо, що забий українці перший гол - уникнути розгрому молдаванам не вдалося б. Але чим більше проходило часу, тим самовідданіше билися господарі, захищаючи рахунок.

У підсумку 0:0. Україна явно не дорахувалася двох очок у турнірну таблицю, які дуже дорогими можуть виявитися на фініші - навряд чи основні конкуренти українців за перші два місця групи - поляки, чорногорці та англійці - випробують труднощі в обох матчах з такою збірною Молдови.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 943 | Додав: adminA | Теги: аутсайдера групи, молдаван. Збірна України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]