Пт, 2024-04-19, 08:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:29
Збірна України обіграла Македонію у матчі відбору до Євро. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

У Львові завершився матч 3-го туру відбіркового турніру чемпіонату Європи з футболу-2016, в якому збірна України обіграла команду Македонії з рахунком 1:0, передає УНІАН.

Переможний гол у цьому матчі на рахунку київського динамівця Сергія Сидорчука. Матч у Львові від початку проходив з повною перевагою господарів поля, які втрачали момент за моментом. Вже до середини тайму команда не зуміла реалізувати, принаймні, три найнебезпечніші атаки.

А до кінця тайму, коли сил помітно поменшало, македонці перейшли в контрнаступ, за що були моментально покарані. На 2-й доданій хвилині до першого тайму Євген Коноплянка навісив на Андрія Ярмоленка, той коліном скинув м'яч на Сидорчука, який розстріляв ворота Пачовські - 1:0. На самому початку другого тайму українці могли подвоїти свою перевагу, але пенальті не зумів реалізувати Ярмоленко, влучивши у поперечину. Після цього гра пішла на зустрічних курсах, з обопільними гострими моментами. А в кінцівці македонці не раз могли вразити ворота П'ятова і зрівняти рахунок. Утім, господарі зуміли зберегти перевагу - 1:0.

Отже, після 3 матчів на рахунку збірної України 6 очок і команда вийшла на 2-ге місце в проміжній турнірній таблиці групи.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 929 | Додав: adminA | Теги: збірна україни, відбору до Євро. ВІДЕО, Македонію | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]