Ср, 2024-04-24, 05:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:01
Збірна України обіграла Молдову з рахунком 2:1. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини
В Одесі відбувся поєдинок відбіркового раунду до чемпіонату світу 2014 року, в якому національна збірна України з деякими труднощами, але все ж обіграла збірну Молдови. Українці весь поєдинок мали колосальну перевагу, але забити зуміли лише в середині другого тайму.

Україна - Молдова 2:1

Голи: Ярмоленко, 61, Хачеріді, 70 - Суворов, 80

Україна: П'ятов, Федецький, Кучер, Хачеріді, Шевчук, Тимощук, Степаненко, Ярмоленко, Гусєв (Гречишкін, 90), Селезньов (Безус, 62), Зозуля

Молдова: Намашко, Бордіян, Єпуряну, Головатенко, Булгару, Георгіє, Іоніце, Дєдов (Суворов, 78), Бугаєв (Дорош, 69), А. Пащенко (Оніце, 67), Сидоренко

Розтринькавши кілька шикарних моментів, "жовто-сині" пішли на перерву з рахунком 0:0. У другому таймі підопічним Фоменка довгий час також не вдавалося розпечатати ворота Намашка, але на 61-й хвилині київський динамівець Андрій Ярмоленко скористався пасом Романа Зозулі. Через дев'ять хвилин ще один динамівець Олег Гусєв точно подав з кутового на свого партнера по клубу Євгена Хачеріді, і захисник забив свій перший гол за збірну.

Проте один з рідкісних випадів молдаван, на 80-й хвилині, завершився голом. Втім, більшого українці супернику не дозволили.

Неприємний інцидент стався наприкінці поєдинку. Тарас Степаненко ледь не "відірвав голову" супернику, в'їхавши в молдованина прямою ногою. Заслужена червона картка і, швидше за все, мінімум триматчева дискваліфікація від ФІФА.

Група H

1. Чорногорія - 6/14

2. Англія - ​​6/12

3. Польща - 5/8

4. Україна - 5/8

5. Молдова - 6/4

6. Сан-Марино - 6/0




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1095 | Додав: adminA | Теги: 2:1, Збірна України . Молдова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]