Пт, 2024-04-19, 06:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:07
Збірна України провела перше тренування на Євро
Інші останні Спортивні новини

Збірна України провела своє перше тренування у Франції, де вже післязавтра стартує Євро-2016. Про це повідомляє Gazeta.ua.

Заняття пройшло в Екс-ан-Провансі, де базується на час виступу на чемпіонаті Європи українська національна команда. Тренування було повністю відкритим не тільки для ЗМІ, а й для вболівальників.

Зазначимо, що тренування збірної України викликало підвищений інтерес у місцевих уболівальників - вони повністю заповнили єдину трибуну стадіону "Жорж Каркассон", яка вміщує понад тисячу глядачів. Крім того, заняття відвідали керівники Екс-ан-Провансу, зокрема мер цього міста, розташованого поблизу Марселя.

Був присутній на тренуванні і президент ФФУ Андрій Павелко, він був одягнутий у вишиванку.

Після закінчення заняття кожен гравець збірної України відправив на трибуни м'яч Євро-2016.

Як повідомлялося, 7 червня збірна України прибула до Франції для участі в чемпіонаті Європи з футболу 2016 року. Перший матч на Євро-2016 Україна проведе проти збірної Німеччини 12 червня в Ліллі.

Динаміка букмекерських котирувань на прикладі провідної букмекерської контори світу William Hill свідчить про те, що шанси збірної України на перемогу в прийдешньому чемпіонаті Європи з футболу зросли.

Тимощук: видно, що Німеччина ще в пошуках своєї гри

Півзахисник збірної України і казахстанського "Кайрата" Анатолій Тимощук вважає, що збірна Німеччини, яка 12 червня проведе свій дебютний матч на Євро-2016 проти України, перебуває не в ідеальній формі.

Про це 37-річний гравець сказав в інтерв'ю телеканалу "Футбол", повідомляє football.ua.

"За останніми матчами збірної Німеччини видно, що вона теж перебуває в пошуках своєї гри. Тому і вони неідеальні. Якість гри суперника залежить від того, як ми дозволимо йому зіграти. Так само і німці думають про те, як протистояти нам", - сказав Тимощук.

За його словами, він підтримує взаємини зі своїми колишніми партнерами по мюнхенській "Баварії", яких вже попередив, що збірній Німеччини в грі проти України буде непросто. "Підтримую хороші приятельські стосунки з Мануелем Ноєром і Томасом Мюллером. Завжди при зустрічі кажу їм, що в поєдинку проти збірної України їм буде непросто", - заявив півзахисник.

При цьому Тимощук переконаний, що збірній України під силу вийти з групи. "Те, що перед нами стоїть завдання вийти з групи, думаю, і так зрозуміло. Тому що вже грали у фінальній частині чемпіонату Європи і з групи не вийшли. А зараз завдання номер один - вихід з групи. Зрозуміло, що з тими суперниками, які опинилися в нашому квартеті, зробити це буде непросто, але це під силу нашій збірній", - вважає футболіст.

Фоменко посів передостаннє місце в рейтингу доходів тренерів команд-учасниць Євро

У списку доходів головних тренерів команд-учасниць Євро-2016 наставник збірної України Михайло Фоменко посідає передостаннє місце, повідомляє УНІАН з посиланням на Goal.com.

Дохід українського тренера був оцінений у 170 тис. євро на рік. Менше заробляє тільки Ангел Йорденеску (Румунія) – 120 тис. євро, а дохід головного тренера збірної Росії Леоніда Слуцького буде визначено залежно від результатів команди на турнірі.

Лідирує в списку Рой Ходжсон (Англія) з зарплатою 5 мільйонів євро на рік, а в п'ятірку найбільш високооплачуваних фахівців також увійшли Антоніо Конте (Італія) – 4,6 млн євро, Фатіх Терім (Туреччина) – 3,5 млн, Йоахім Льов (Німеччина) – 3,2 млн і Вісенте Дель Боске (Іспанія) – 3 млн євро.

Ще п'ять тренерів отримують від мільйона євро і вище - Дідьє Дешам (Франція) – 2 млн, Марсель Коллер (Австрія) – 1,5 млн, Фернандо Сантуш (Португалія) – 1,2 млн, Мартін О'Нілл (Ірландія) і Бернд Шторк (Угорщина) – по 1 млн євро.

Тобто, тренери 10 з 24 команд-учасниць Євро-2016 отримують більш як мільйон євро на рік.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 839 | Додав: adminA | Теги: перше тренування на Євро, збірна україни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]