Чт, 2024-04-25, 17:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:38
Збірна України сьогодні спробує взяти реванш у молдаван - відбір до ЧС-2014
Інші останні Спортивні новини
Збірна України сьогодні проведе матч п'ятого туру кваліфікаційного турніру чемпіонату світу 2014 року. Суперником команди Михайла Фоменка стане збірна Молдови, яка в домашньому матчі сенсаційно зіграла внічию з українцями. Саме реваншу і чекають сьогодні від жовто-синіх.

Україна - Молдова

стадіон: "Чорноморець", Одеса

арбітр: Кенн Хансен (Данія)

трансляція: 21:00 на "Інтері"

не зіграють: Гармаш, Ротань (обидва - дискваліфіковані), Коноплянка (травма) - Гацкан (дискваліфікація), Іванов (травма).

Михайло Фоменко, наставник збірної України: "Збірна Молдови - непогана команда, яка зазвичай не має такої кількості гравців, які виступають в європейських клубах, як, наприклад, команда Польщі, однак більшість футболістів молдавської збірної грають у російській Прем'єр-лізі. А це турнір високого рівня. Хлопці чудово розуміють, що не можна так налаштовуватися на гру, як у першому матчі проти збірної Молдови. Також вони розуміють, що зараз для нас кожна гра - ключова".

Іон Карас, наставник збірної Молдови: "Слабкі сторони України? Їх немає. Принаймні, у порівнянні з нашою командою їх немає".

Група H

1. Чорногорія - 5/13

2. Англія - ​​5/11

3. Україна - 4/5

4. Польща - 4/5

5. Молдова - 5/4

6. Сан Марино - 5/0


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 896 | Додав: adminA | Теги: збірна україни, реванш у молдаван | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]